Nieuws

Home/Nieuws

Vernieuwde website Copier

We hebben een vernieuwde website en daar zijn we heel blij mee! Op deze site krijgt u in een indruk waar we u allemaal mee kunnen helpen op het gebied van binnen-, buitenschilderwerk, woning- en projectinrichting. De vele foto’s geven u een indruk van ons werk. We staan graag voor u klaar om uw wensen te horen en met u mee te denken om deze wensen in vervulling te laten gaan.

Ook onderweg zijn we goed zichtbaar

Met de komst van een vernieuwde website willen dit we natuurlijk zo goed mogelijk kenbaar maken. Vandaar dat onze bussen ook aangepakt zijn. Geheel in huisstijl. Dus ook op de weg kunt u ons voortaan herkenbaar tegenkomen!

Copierploeg TdS 2018 behaalt 4e plaats

Vanaf zondag 15 t/m zondag 22 juli 2018 heeft de 49e Tour de Schalkwijk weer plaats gevonden. Copier schilderwerk & woninginrichting was dit jaar voor het 14e jaar sponsor van dit wielerfestijn voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Wij hadden een super leuke ploeg met enorm enthousiaste ploegleiders die de hele week voor onze ploeg klaar hebben gestaan! Van de 11 teams zijn we uiteindelijke vierde geworden en dat is een hele knappe prestatie! Volgend jaar zijn we er natuurlijk weer bij!

Optimale garantie van onze diensten

Al vele jaren zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. Alleen schilders-, glas- en afwerkings-bedrijven die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken kunnen hieraan deelnemen. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.